Kako sam izliječio prostatitis za 10 dana bez neugodnih pregleda i štetnih lijekova!(metoda opisana u nastavku)Kod nas je situacija takva, da pohlepni doktori sprečavaju promociju efikasnih sredstava u saradnji sa farmaceutskim lancima, propisivanjem neefikasnih i skupih lijekova i tretmana, koji na kraju ne daju rezultate. Pročitajte članak da saznate kako i gdje sam pronašao lijek za prostatitis koji zaista djeluje!

Prostatitis je jedna od najčešćih bolesti muškaraca starijih od 40 godina, ali sve češće i muškaraca mlađe dobi.Provjerite simptome prostatitisa:2021. godine Centar za istraživanje uroloških bolesti objavio je sljedeću statistiku: više od 55% muškaraca starijih od 40 godina pati od problema s prostatom.Sasvim je lako saznati imate li prostatitis čak i bez medicinskog obrazovanja, jer su mnogi njegovi simptomi specifični:Probadajući bol:

- u donjem dijelu trbuha i testisima;


- u međunožju ili penisu;Urinarni poremećaji:

- učestalo mokrenje, peckanje u uretri;


- osjećaj "nepotpunog pražnjenja mjehura";


- obilno mokrenje (nizak protok);Seksualna disfunkcija:

- smanjena seksualna želja;


- pogoršanje trajanja i kvaliteta erekcije;Poremećaji ejakulacije:

- preuranjena ejakulacija ili problemi u njenom postizanju;


- slaba ejakulacija.Kao i povećan umor i razdražljivost.

Mnogi muškarci godinama žive sa prostatitisom, nesvjesni nepovratnih posljedica. I ja sam bio jedan od njih dok nisam počeo čitati o mogućim komplikacijama i posljedicama…Ako se ne liječi, prostatitis uvijek dovodi do adenoma prostate (muška smrt)U većini slučajeva, kada se dijagnosticira "prostatitis", posjeta urologu postaje česta i izrazito je neprijatna i ponižavajuća. Doktori ublažavaju najakutnije simptome lijekovima koje "preporučuju farmaceuti", ali se prostatitis vraća gotovo odmah kada ih muškarci prestanu uzimati. A ova realnost je strašna!Kako treba da liječite prostatitis (a kako NE)Tužna stvar je što je prilično teško riješiti se prostatitisa.Standardno liječenje prostatitisa izgleda ovako:
Doktor će obaviti pregled i tražiti od vas da uradite mnogo testova. Neki od njih nisu ni potrebni, osim za traženje srodnih bolesti. Osim toga, testovi koštaju.Nakon pregleda, doktor će Vam dijagnosticirati prostatitis i propisati „preporučene lijekove“. Lijekovi se propisuju za ublažavanje akutnih simptoma, a ne za liječenje kroničnog prostatitisa. I, naravno, urolog preporučuje proizvode onih kompanija čiji mu prodajni predstavnici donose najviše novca. Svi to znaju.Uz "preporučene" lijekove, liječnici uvijek propisuju rektalnu masažu prostate ili sličan tretman za ublažavanje simptoma. To je ponižavajuća i vrlo neugodna procedura - masaža se radi prstom preko rektuma. U prosjeku je potrebno 10-14 sesija masaže i, naravno, morate platiti svaku sesiju.

Osim osnovnog liječenja, liječnici često propisuju lijekove za poboljšanje seksualne funkcije i kvaliteta sperme, za „obnovu tijela“ nakon uzimanja antibiotika itd.Kako sam ja izliječio prostatitis?Bilo mi je dosta ovih metoda liječenja i neefikasnih lijekova. Iskreno, nisam mogao vjerovati da ne postoji lakši i brži način za liječenje prostatitisa.


Tako sam počeo intezivno istraživati o alternativnim rješenjima.Na internetu sam naišao na pozitivna iskustva nekoliko muškaraca u Njemačkoj koji su se riješili prostatitisa bez neugodnih odlazaka doktoru.Stupio sam u kontakt sa jednim od njih kako bih saznao šta je koristio za upalu prostate. Bio sam šokiran kada sam saznao kako brzo i lako je uspio da izliječi prostatitis. Uz potpuno prirodan preparat!Odmah sam ga naručio, po uputama koje mi je on dao. Preparat mi je jako brzo stigao, naravno odmah sam okrenuo kutiju da pročitam sastav i da se uvjerim da je potpuno prirodan, obzirom da sam se zasitio kojekakvih hemijskih proizvoda. Bio sam oduševljen, preparat je 100% prirodan, bez mogućih nuspojava!Već nakon sedam dana upotrebe, osjetio sam ogromno olakšanje. Nisam morao stalno ići u toalet, a u toku noći sam ustajao samo jedanput.


Prestalo me je peći kada uriniram i bol u stomaku je nestala.


Nakon deset dana, prostatitis je bio prošlost za mene!


Sada sam zdrav čovjek, a i potencija mi se poboljšala.Kako izgleda preparat koji sam koristio i po čemu je bolji od drugih lijekova?Uporedio sam po čemu se Prostate Pure razlikuje od najpopularnijeg lijeka dostupnog u apotekama.Prostate pure Popularan preparat
Cijena: Prostate Pure je sada dostupan sa 50% popusta! Košta oko 52 eura za 90 kapsula. Preporučeni tretman: 3 pakovanja = 156 eura
Efekat Potpuno eliminira prostatitis, čak i u hroničnom obliku. Jednom zauvijek.  Samo 1 ciklus upotrebe. Ublažava akutne simptome prostatitisa – bol i otežano mokrenje.
Ostali efekt: Povećava libido Sprječava preranu ejakulaciju Poboljšava potenciju Normalizira funkciju mokraćnog mjehura Poboljšava zdravlje krvnih žila Omekšava stolicu, pojačava peristaltiku crijeva
Neželjeni efekti: Nema. Sadrži samo prirodne sastojke. Može uzrokovati crijevne probleme Smanjuje potenciju Narušava imuni sistem i razvija alergije Izaziva jaku bol u trbuhu
Princip djelovanja: Kompleksno djeluje na prostatu zahvaljujući posebno odabranom sastavu, kao i protuupalno i Privremeno ublažava bol u prostatitisu maskirajući tok bolesti. Bolest se ponovo pogoršava kada prestanete da je uzimate.
regenerativno. Uklanja svu patogenu floru iz prostate, poboljšava njenu strukturu i funkciju. Preporučuje se za hronični, kongestivni i bakterijski prostatitis. pogoršava kada prestanete da je uzimate.
Sastojci: Sastojci: Prirodni biljni sastojci Jedini prirodni sastojak je zdrobljena serenoa puzavica (ne ekstrakt!). Sve ostalo je hemijsko – titanijum dioksid; crna boja željeznog oksida; cochin crvena boja (E 124) itd.


Prostate Pure možete kupiti direktno od proizvođača klikom na dugme ispod.Veliki farmaceutski lanci u zemlji nastoje spriječiti distribuciju i promociju proizvoda. Iako sve više poštenih doktora preporučuje Prostate Pure, postoji mogućnost da bi prodaja mogla biti zaustavljena u bliskoj budućnosti zbog poteškoća sa ulaskom na farmaceutsko tržište. Podstičem sve muškarce da kupe preparat dok postoji prilika.POSTATE PURE MOŽETE KUPITI SA 50% POPUSTA! ZADNJI DAN ZA NARUČIVANJE SA POPUSTOM JE:(UKLJUČUJUĆI)

Nova cijena:

59,90 KM

Stara cijena:

120 KM

Komentari: